Aanbeveling

Scroll naar beneden

Aanbeveling

Scroll naar beneden

"In opdracht van AgriFood Capital Technologie en Innovatie heeft Peter samen met mij onderzoek verricht naar de Technieklokalen en Ontdeklabs in Noord Oost Brabant. Met verve alles geanalyseerd en fraai in een boekwerk gegoten. Tijdens de presentatie alleen maar lof gehoord en nu pakken we door met een visiedocument. Dank voor de fijne samenwerking en ga door op je ingeslagen weg."
Henny Knechten
Regisseur-programmamanager bij Knooppunt Technologie 073
​​​​​​​
"Peter heeft bij Stichting Techniekpromotie een belangrijke rol gespeeld op het veelzijdige domein van vormgeving en communicatie. Zowel op strategisch niveau als operationeel. Tevens was hij intensief betrokken bij de organisatie van landelijke, educatieve programma’s en evenementen. Hij heeft daarbij het belang van ‘focus op 365 dagen’ en een ‘360 graden view’ geïntroduceerd. Peter is sterk in het in beeld brengen van het grote plaatje met onderscheid voor de details. Hij weet deze door te vertalen om zo de juiste mensen te activeren. hierdoor kan het grote geheel op snelle en efficiënte wijze gerealiseerd worden. Peter is altijd op zoek naar win-win mogelijkheden om de samenwerking binnen het team, de onderwijswereld en partners uit het bedrijfsleven, optimaal vorm te geven. Peter is een netwerker en verbinder die zorg zal dragen voor een langdurige, duurzame samenwerking, er worden lange termijn relaties opgebouwd. Als grafimedia en educatief vormgever is hij conceptueel en operationeel sterk met oog voor efficiency en kostenbesparing. Hij is daarin veelzijdig en kundig. Hij was ook intensief betrokken bij de ontwikkelen van het lesmateriaal voor de diverse educatieve programma’s. Hij is secuur en overziet complexe projecten. Peter is empatisch en een samenwerker. Zijn gevoel voor humor en enthousiasme maken van hem een prettige collega om mee samen te mogen werken."
Mark Francken
Projectleider landelijke programma's bij Stichting Techniekpromotie
“Voor DEPA Disposables (Beuningen, onderdeel van PACOMBI GROUP) heeft Peter een project rebranding uitgevoerd. In samenwerking met BooM Creatives en de collega’s marketing van DEPA is een geweldig mooi resultaat tot stand gebracht waarbij Peter een belangrijke rol heeft gespeeld. Peter is een ervaren, betrokken, enthousiaste en vakkundige vormgever. Binnen (maar ook buiten) het project heeft Peter aangetoond zeer gestructureerd en doelgericht te werken. Peter is een prettige persoon om mee samen te werken.”
Peter van Leeuwen
Financieel Directeur


'Peter heeft voor White Dolphins een zeer aansprekend concept neergezet. Vanuit de eerste ideeën heeft hij samen met Burogom een mooie huisstijl en beeldtaal ontwikkeld en integraal doorgevoerd in brochures, de website en presentaties. Het resultaat mag er zijn. Het is met veel enthousiasme door iedereen ontvangen. Peter is een bescheiden man met buitengewoon veel talent. Zowel creatief als procesmatig een vakman. We hebben geïnspireerd samengewerkt en ik kan iedereen een samenwerking met Peter met overtuiging aanbevelen.”
Joost Spijker
Directeur Transvita

“Peter heeft voor Solid-Web een aantal mooie projecten opgeleverd. Of het daarbij ging om het uitdenken van een communicatieplan, een grafische lay-out voor een website of een brochure, Peter zorgt voor een perfect resultaat. Daarbij maken heldere communicatie en een resultaatgerichte aanpak Peter tot een prettige sparringpartner. Ik beveel Peter daarom ook graag aan.”
Pedro van Mun
Directeur Solid-Web Websolutions

“Prettig samengewerkt met Peter aan de realisatie van 14 websites voor een schoolbestuur in Uden (Stichting Kiem). Hierbij heb ik Peter leren kennen als nauwgezet, betrokken. Iemand met oog voor detail die open staat voor de mening van anderen”
Vincent van Doorne
Web2work BV

“Peter is een betrokken en creatief persoon die zich erg goed inleeft in een opdracht. Hij is op allerlei niveaus in staat om mee te denken en dat dan te vertalen in beelden die spreken. Het voordeel dat wij als onderwijsorganisatie hebben, is dat Peter de ‘onderwijstaal’ goed spreekt, weet wat er leeft en weet waar het zich naartoe ontwikkelt.”
Jos van Zutphen
Speelleercentrum De Wijde Wereld

“Ik heb met Peter in verschillende projecten samengewerkt. En dat was altijd prettig, niet alleen om zijn werk goed was maar ook omdat het op tijd af was en altijd van uitstekende kwaliteit. Peter is een fijne, betrouwbare collega met een hoge professionele standaard.”
Melchior de Vries
Uitgeefmanager Malmberg

Back to Top